Green bar
Bokning
Spot

Rum och priser

 

Våra rum
På Kvarntorget har vi allt från enkelrum till flerbäddsrum och sovsalar.
I vissa rum är det möjligt att ställa in en extrasäng. Vi har en sovsal för män och en för kvinnor, med 4-8 bäddar i vardera.  Vissa rum har privat dusch/wc, annars tillgång till gemensamma duschar och toaletter i korridoren. En del rum har fönster mot Kvarntorget och en lugn parkeringsplats, en del rum har fönster mot vår inre ljusgård och några av rummen har inga fönster alls. Alla rum är trivsamt möblerade och i alla privata rum finns tv.

 

Skräddarsy ditt boende
Som vandrarhemsgäst kan du välja att lägga till en eller flera tjänster / faciliteter för att skräddarsy den typ av boende som passar just Dig och din plånbok allra bäst:


- WC och dusch på rummet
- Hyra handduk
- Frukost
- Daglig städning


Vill du lägga till flera av ovan nämnda tjänster kan det vara värt att jämföra priserna med vårt hotell där allt detta ingår.

  

Priser
Nedanstående priser gäller när ni bokar online via vår hemsida (klicka på "Boka nu" uppe till vänster). Vid bokning per telefon eller per mail tillkommer en administrationsavgift på upp till 50 kr per rum och per natt.

Enkelrum: fr. 445 kr/rum
2-bäddsrum: fr. 545 kr/rum
3-bäddsrum: fr. 720 kr/rum
4-bäddsrum: fr. 920 kr/rum
Sovsalsbädd: fr. 220 kr/bädd
Barn under 16 år: fr. 0-95 kr/pers
Extra säng: fr. 150 kr
Privat dusch/wc: + 150 kr/rum
Hyra handdukar: 20 kr/set (1 stor, 1 liten)
Frukostbuffé vuxna: 69 kr/pers
Frukostbuffé barn:
(under 12år)
45 kr/pers
Städning:
(OBS! Slutstädning vid utcheckning ingår, men daglig städningkan läggas till vid mer än 1 natts vistelse.)

75 kr/rum/dag

Trådlöstnätverk: (WiFi) gratis

 

Medlemmar i Svenska Turistföreningen och Hostelling International får 50 kr rabatt per person och natt vid uppvisande av medlemskort.

 

Betalning
Betalning görs med kreditkort eller kontant vid incheckning.
Faktura kan skickas till företag och organisationer. Vid fakturering ber vi att ni skickar oss ett faktureringsintyg eller en voucher som är oss tillhanda senast dagen innan ankomst. Intyget eller vouchern ska innehålla följande information: faktuereringsadress, organisationsnummer, gästens / gästernas namn, hänvisning till aktuellt bokningsnummer och datum som boendet avser.


Film om Uppsala Vandrarhem Kvarntorget i
Uppsala, Se filmen i HD i Fullskärm.

bilder DSC_0100.jpg